kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
7.6.2008 / KPŽ Jistebnický kancionál

Superior Riders brutálně napadeni!Seriál Kolo pro život pokračoval svým 5. závodem v malebném okolí Jistebnice, kde byla vedena 58-mi kilometrová trať sestávající ze tří různých okruhů, která nebyla náročná délkou ani převýšením, ale rozbitým povrchem a spoustou trávy, která se jezdcům nemilosrdně namotávala mezi pastorky.

Členy Superior Riders momentálně trápí zákeřné nemoci a tak dorazili do Jistebnice oslabeni o Jirku, Michala a Viktora. Nechyběl ovšem Dr. Fokodel, který opět šokoval odbornou veřejnost nadčasovostí svých tréninkových metod - tentokrát jezdcům naordinoval tzv. trampolínový strečink. Při závodě byla pak jezdcům jeho přítomnost u trati obrovskou oporou. Klid předstartovního rána narušil nepříjemný incident, když byli Superior Riders přímo v týmovém stanu brutálně napadeni skupinkou husitských bojovníků. Motivem hrůzného činu mužů s kalichem ve znaku byl patrně červený kříž na Fokodelově lékařském plášti.

Rány řemdihem se bohužel silně podepsaly na nevalných výkonech závodníků a tak pvním, kdo se objevil v cíli byl alergií sužovaný Martin na 28. místě, 55. Libor, 56. Svaťa, který si na trati opět musel poradit s defektem a 75. Radim. Největším smolařem byl Marek, který při pádu přišel o přehazovačku. Příští závody proto budou pro tým bojem o návrat zpět na čelní příčky Prestige trophy.

Vítězem Jistebnického kancionálu, který byl zároveň závodem ČP v půlmaratonu se stal Pavel Zerzan sedlající 29" speciál SUP. Superior Riders tímto Zerzimu srdečně blahopřejí.


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet