kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
31.5.2008 / KPŽ Příbramský Permoník ČS, Příbram

Oblíbená černodressá ekipa má za sebou další závod seriálu Kolo pro život, který tentokrát hostilo město Příbram, konkrétně vedoucí celek týmové Prestige trophy Toyota Dolák. Rivalita mezi předními týmy se však nijak neprojevila a kromě krásného zázemí u rybníka, dostali Superior Riders k dispozici i kolotoč, který využili k tzv. Fokodelově methodě odstředivé eliminace laktátu...

Do boje s rychlou, 60-ti kilometrovou, tratí vyrazil nejlépe Martin, kterého však zhruba v polovině postihla nepříjemnost v podobě řetězu pevně zaklíněného mezi kazetu a výplet. Slaboučké ručičky tohoto mírumilovného stvoření tak přišly na několik málo minut do styku s nepříjemnou prací, což samozřejmě znamenalo beznadějnou ztrátu jeho místa ve vedoucí skupině. Okolo plačícího Martina se však jako blesk mihl famózně jedoucí Victor těsně následován Svatoplukem a to byl příslib bohatého bodového zisku v týmové soutěži. Drama vyvrcholilo pár kilometrů před cílem, kdy Svaťu postihl pomalý defekt.

Statečný valašský bojovník však své 1. místo v kategorii M30-39 těsně uhájil ( celkově 9. ), po něm dorazil do cíle Martin ( 17. celkově / 11. kat. Elite ) a potom už hrdina dne Victor ( 22. / 2. M19-29 ), který své premiérové pódiové umístění věnoval zraněné žabě Amálce. Následoval Michal ( 40. / 10. M19-29 ), Jirka ( 42. / 4. M40-49 ), Marek (56. / 7. M40-49 ) a rekonvalescent Radim ( 64. / 18. M19-29 ). Libor s taktických důvodů závod nedokončil. Týmoví matematikové zvěstují po dnešním závodě opět 2. místo v týmové Prestige trophy.


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet