kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
20.5.2009 / Sportovní ambulance Nemocnice Valašské Meziříčí

Představujeme zajímavý projekt specialistů kardiologie a rehabilitace valašskomeziříčské nemocnice, který Vás posune nejen k efektivnějšímu tréninku a vyšší výkonnosti, ale především udělá Vaše sportování bezpečnějším...

Na základě přání sportovců našeho regionu na jedné straně a nepřítomnosti odborné lékařské péče o sportovce na straně druhé, byla otevřena poradna pro sportovce v Nemocnici Valašské Meziříčí.

Vzhledem k pokrokům v současné medicíně a současným trendům na počátku jedenadvacátého století se ukazuje, že problematika péče o sportovce nemůže stát jen na jedné odbornosti lékaře , jak tomu bylo v posledních dekádách. Ambulance vznikla jako společný projekt kardiologie a rehabilitace. Setkávají se v ní odbornosti interní, kardiologické, ortopedické, rehabilitační a fyzioterapeutické, tak, jak to dnešní moderní sport vyžaduje. Nabízí sportovcům nejen z našeho regionu základní klinické vyšetření včetně provedení zátěžových testů, vyšetření na detekci rizika náhlé smrti sportovce a vyšetření pohybového aparátu na základě kineziologického rozboru a jeho řešení v případě zjištění významných abnormalit.

Využívá k tomu zkušeností zdravotnického personálu a dostupného moderního vybavení naší nemocnice, které se běžně malým ambulancím nedostává. Projekt je určen nejen profesionálním sportovcům, ale i sportovcům amatérským a je doporučován především lidem, kteří se opět po létech vracejí kpravidelnému sportování.

Podrobné informace jsou uvedeny na webu nemocnice www.nemvalmez.cz

Telefon pro objednání zátěžového testu nebo komplexního sportovního vyšetření je 571 758 243 (Kardiologická ambulance). Pro selektivní vyšetření pouze problematicky pohybového ústrojí pak na telefonu 571 758 545 (Rehabilitační ambulance).

 


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet