kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
23.5.2009 / Pevná MTB vidlice 1ONE CRB

Představujeme špičkovou celokarbonovou MTB vidlici, která z Vašeho SUPu udělá nekompromisní zbraň pro rychlé a netechnické tratě.

Před několika týdny obohatila sortiment sesterské značky Superioru 1ONE novinka v podobě celokarbonové pevné MTB vidlice, po které již delší dobu volaly týmy ČS-MTB a Superior Riders.

V originálním designu 1ONE se na trhu objevuje absolutní špička světové produkce pevných vidlic, známá například i pod logem Ritchey WCS. Monokokové konstrukci a karbonovému krku a patkám vděčí vidlice za hmotnost, za kterou by se nemusela stydět ani řada jejích silničních kolegyň - 498g včetně rozpěrné matice a při plné délce krku.

Montáží vidlice 1ONE "zhubne" Váš stroj obvykle o více než 1 kg ( v závislosti na použité odpružené vidlici ), zpřesní se jeho vedení směru a minimalizací ztrát energie v odpružení fantasticky vzroste schopnost jeho akcelerace. To vše při zachování slušného komfortu a schopnosti tlumit vibrace dané předozadní pružností vidlice, díky čemuž je vidlice ideální nejen na rychlé XC po netechnických tratích, ale lze s ní bez problémů absolvovat například většinu závodů KPŽ a jiných bikemaratonů. Díky montážní délce téměř ekvivalentní 80 mm odpruženým vidlicím navíc vidlice nepředstavuje výrazný zásah do geometrie biku.

POZOR!! Vidlici 1ONE CRB nyní na SUPshopu pořídíte ve speciální akci s dvoutisícovou slevou za 5.990 Kč!! Při nákupu dostanete navíc jako dárek zdarma adaptér pro montáž kotoučových brzd standardu Post Mount ( např. Hayes Stroker  nebo Formula R1 používaných na kolech Superior ).



» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet