kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
27.9.2009 / Odprodej týmových strojů!

S blížícím se koncem závodní sezóny čeká na Superior Riders smutná povinnost rozloučit se s jejich závodními stroji - pro všechny ostatní je to naopak skvělá příležitost, jak si za rozumné peníze přijít ke špičkovému kolu. Výprodej týmových SUPů a SUPic startuje právě nyní!

Týmovou stáj opustí všech 8 karbonových krasavců Superior Team Racing CRB 2009 ve velikostech 18" a 20". Všechna kola po důkladném posezónním servisu v perfektním technickém stavu. Cena každého kusu je závislá na konkrétním stavu a odchylkách od sériové specifikace, u všech strojů se však pohybuje okolo 40.000,- Kč.

Dalším kolem, které nabízíme je předváděcí dámská silnička Superior Team Issue postavená na hliníkovém rámu ve velikosti 48" s karbonovou vidlicí, kompletní sadě Shimano Ultegra SL Kompakt, kolech Fulcrum Racing 7 a komponentech FSA. Téměř nejeté kolo ve 100% stavu je nyní k dispozici za 28.500,- Kč. Po domluvě nabízíme možnost výměny komponentů ( sedlo, delší předstec,... ) a přestavbu na pánský stroj.

Místo v týmovém skladu musí uvolnit i špičkové rámové sady Superior Team Issue CRB tréninkových silničních strojů Superior Riders. Monokokový karbonový rám ve velikosti 48 cm nebo 52 cm s karbonovou vidlicí, hlavovým složením a podsedlovou objímkou nese odprodejovou cenovku 15.000,- Kč. Samozřejmostí je bezchybný stav a náhradní patka přehazovačky jako bonus. Po domluvě nabízíme možnost prodeje kompletních kol v nekompromisním osazení Shimanem Dura Ace 7900, koly Fulcrum Racing Zero a komponenty FSA, Fi'zi:k, Schwalbe.

Další atraktivní odprodej týmového materiálu naleznete v e-shopu v sekci Extra/Bazar.

V případě zájmu a dotazů jsme Vám k dispozici na tel. číslech 608 958 868 ( jednatel Victor - prodej ), 774 774 345 ( předseda Martin - technické dotazy ) a týmovém mailu supriders@supriders.cz, kde Vám poskytneme detailní informace k nabízeným kolům a zboží.


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet