kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
15.2.2008 / Soustředění v Itálii

Znechucena sychravým českým únorem, vyrazila pětičlenná sestavička Superior Riders – jmenovitě Mára, Zajíc, Victor, Liborek a Humr - za teplem a zábavou na apeninský poloostrov.

Týmová dvanáctsettrojka táhnoucí vůzek s velocipedy prolétla nočním Rakouskem a pasivní část posádky procitla do slunečného rána už na území Itálie. Netrvalo dlouho a přišla i první možnost předvést naše lingvistické znalosti - ani Victorova skvostná italština však nezviklala místní policisty ke zmírnění pokuty za drobný dopravní přestupek, kterého jsme se nevědomky dopustili na dálnici poblíž Benátek. Týmová kasička byla tak o něco lehčí a my se zmítaní trudomyslností sunuli k cíli naší cesty – rovinatému kraji na východnímu pobřeží v blízkosti Ravenny.

Domovem pro 7 dní našeho tréninkového pobytu se staly dvě maringotky stojící ve stínu mohutných pinií v kempu opuštěného letoviska Lido degli Scatchi. Zde jsme se každodenně probouzeli do nepříliš teplého, ale slunného rána a vyráželi odtud vstříc stovkám kilometrů úrodnou krajinou, která je zhmotněným snem agronomů. Zpestřením byly cesty podél umělých kanálů a průjezdy městečky a přístavy na pobřeží. Dr. Fokodel, který nás tou dobou dirigoval ještě z vyšetřovací vazby projevil svou neskonalou lidskost a naordinoval nám dokonce jeden odpočinkový den, který jsme s chutí využili ke konfliktům s místním obyvatelstvem a degustaci pizzy z Giovanovy rozpálené pece. Doba pobytu ve výborné náladě rychle uplynula a nastal čas na návrat mezi všední starosti, zimu a sníh – Rožnov nás přivítal téměř dvacetistupňovým mrazem.


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet