kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
24.10.2010 / Velká cena Slavkovského lesíka, Slavkov u Opavy

Po nepříiš výrazné sezóně začínají členové Superior Riders vystrkovat růžky a jiné údy i v necyklistických kláních. Příkladem šel minulou neděli předseda Humr, když se postavil na start prestižního přespolního běhu napříč Slavkovským lesíkem.

Po prezentaci a složení symbolického startovného 10 Kčs odstartoval celou show (šou) závod dětí do 10 let, kde cyklistickou obec reprezentoval talentovaný živel Karel Najser. Karlík se do boje s tratí pustil neohroženě, v druhé půlce padesátimetrového závodu jej však postihla krize a doběhl uprostřed startovního pole.

V 10 hodin začali pořadadatelé vypouštět v minutových intervalech starší závodníky a závodnice, mezi nimi bývalou špičkovou triatletku Renatu Berkovou-Najserovou (v cíli 2.), tetu Dominiku (4.) a Humra. Ten při své běžecké premiéře mile překvapil a ve své věkové kategorii ukořistil zlatou medaili. Hodnotu jeho výkonu umocnil i fakt, že den před závodenm absolvoval náročný program Zakončení cyklistické sezóny Bike One. Celkovým vítězem skoromaratónu se potom stal muž pro běh přímo stvořený - Aleš Zajíc.

Celé nedělní dopoledne ve Slavkovském lesíku bylo velice příjemným zážitkem. Velkou měrou se o to zasloužila samotná destinace, především ale sofistikovaná a precizní organizace pořadatelů z TJ Opava.


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet