kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
30.10.2010 / Zakončení cyklistické sezóny, Opavy

Zakončení cyklistické sezóny je v Opavě vždy významnou akcí. To letošní bylo díky mimořádně příznivým klimatickým podmínkám a precizní organizační práci přímotopího velkoklubu vskutku gigantické.

Vyjížďka byla zahájena tradičním přípitkem v 11 hodin na parkovišti před multikulturním centrem Zajíc, které je nejen domovskou scénou pověstného Bílého Baletu a Alibaby a jeho několika loupežníků z Povodí, ale stoupá v oblibě i u opavské bikerské komunity. Letmý pohled odhalil, že jejich největších persón chyběli snad pouze chalupáři týmu Bike One a presidium RaFaMaZu. Sestavu Superior Riders doplnil tentokrát i Zajíc a hostoval dokonce i Mgr. Holiš - oba jmenovaní bohužel zvolili pro vyjížďku poněkud nevhodné silniční stroje.

Několikasethlavý peloton objel v následujících hodinách zhruba padesát kilometrů nádhernou krajinou v okolí Opavy a pořadatelský klub nezapomněl ani na sympatické občerstvení v samém srdci Raduňky. O pitný režim se pak starali jezdci individuálně. V tomto ohledu byli nejaktivnější jezdci Youpornbike.com s podezřele cinkajícími zelenými bidony.

V 17 hodin pokračoval program slavnostního zakončení v jedné z kylešovických restaurací. Pestrý program okořenilo předání putovního poháru "Vytrvalec v sedle" (zaslouženě převzal Major), vystoupení cudné tanečnice z blízkého východu, necudného striptéra z Otic a nechyběl ani tzv. "sjezdařský křest", který pro všechny zájemce (a i ty ostatní) ochotně pořádal nestor tohoto romantického sportu Čert. Dojem z podařeného večera lehce kazilo pouze uspořádání vnitřního prostoru restaurace bránící neřízené družbě a nízká únosnost několika židlí, kterou naštěstí včas odhalil inspektor Válec...

 


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet