kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
18.7.2011 / SUPem proti drogám, Teplice

Cestu na teplické MČR využili Superior Riders mimo důkladné přípravy na závod i k realizaci dobročinného projektu SUPem proti drogám. Jak už název napovídá, jedná se o prevenci drogové závislosti mladistvých formou poučného filmu, který by se měl se začátkem nového školního roku začít promítat ve všech školách a školkách na území ČR.

Dramatický scénář pojednává o nezvedené partě tří mladých teenagerů z teplicka, kteří utápějí svůj mladý život v drogách, alkoholu, cigaretách, zvrhlých sexuálních orgiích (scény s liliputem budou ve verzi pro mateřské a základní školy vystřiženy) a náklonosti k hnutí skinheads. Začátkem prázdnin, když už celá parta nudou nevěděla kam si píchat, přemluvil největší fracek Kéro své bohaté rodiče, aby skoupili veškerý majetek týmu Superior Riders, který právě zanikal, jelikož jeho členové již měli rodiny a neměli na to závodění už tolik času. Náhoda tomu chtěla, že Riders tou dobou nafasovali zbrusu nové rámy 2012, jejichž dynamický design uchvátil drogami vymyté mozky natolik, že v knihkupectví ukradli chytrou knihu Park Tool a přestrojili svá kola na nové rámy.

Svezení na nových Superiorech bylo pro teenagery doslova rozsvícením světla na konci tunelu, které jim ukázalo cestu dalším životem. Netrvalo dlouho a vydali se starým dobrým týmovým vozem Superior Riders na své první závody, kde objevili kouzlo bikové komunity. Jak šel čas, ubývalo vykouřených cigaret a chlupů na nohou, zkracovaly se lajny, klesala voltáž alkoholu a přibývalo naopak odtrénovaných kilometrů a absolvovaných startů. Z bývalých holobrátků a nezvedenců se pomalu ale jistě stávali noví, lepší lidé.

Jako každý správný příběh končí i tento happyendem - Kéro s Humrem vyhrávají své první závody, Victor prodává svou ochočenou ovci a brzy na to potkává krásnou mladou a laskavou dívku, která se i myje. Džejn je po odstranění tetování z podbříška a hýždí přijata na prestižní internátní Theologické Gymnásium.

Fotogalerii z natáčení, které proběhlo za podpory firem Superior, SupShop.cz, Park Tool a Veselá Veverka naleznete zde.

 


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet