kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
5.4.2012 / První kamenná prodejna SUPSHOP.cz otevřena v Opavě!

Od poloviny března najdete na ulici Pivovarská 7 v Opavě novou prodejnu SUPSHOP.cz s širokým sortimentem kol, doplňků, oblečení a profesionálním a rychlým servisem - prostě vším pro cyklistiku.

Základem sortimentu prodejny jsou jízdní kola všech kategorií a to především značek Superior a Stevens, široká nabídka značkových komponentů a doplňků Shimano, SRAM, FSA, DT Swiss, Fi'zi:k, Schwalbe, WTB, Joe's No-Flats a dalších, helmy Giro, Bell a Catlike, sportovní výživa Enervit, dresy a oblečení značek Pearl Izumi, Craft a Fox a široká nabídka treter SiDi a Shimano z níž si vyberou i ti nejnáročnější. Osobní odběr na opavské prodejně jde samozřejmě zařídit i u jakéhokoli zboží objednaného na e-shopu. Ke každému novému kolu zakoupenému v prodejně SUPSHOP.cz dostanete navíc doplňky se slevou 10%.

Nezapomnělo se ani na ty nejmenší zákazníky, kteří moho vybírat z velké flotily oblíbených dětských kol Superior, stejně jako na vyznavače BMX disciplín.

Profesionální a rychlý servis vybavený nářadím Park Tool a unikátním mycím boxem nabízí nyní akci -25% na jarní předsezónní údržbu kola. Rezervovat se můžete non-stop na telefonu 773 958 868.

Otevírací doba prodejny, před kterou pohodlně zaparkujete (popřípadě lze využít 50m vzdálené parkoviště před Penny Marketem) je 9.00-12.30 a 13:30-18:00 ve všední dny a 9:00-12:00 v sobotu. Ochotný personál Vám však po domluvě na výše uvedeném tel. čísle rád vyjde vstříc i individuálně.


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet