kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
3.9.2008 / Superior 2009 - kids & junior

Pokud hledáte motivaci pro početí potomka, možná ji najdete v následujícím článku a fotogalerii - představení kol Superior 2009 pokračuje prezentací dětské a juniorské kolekce.

Řada Kids ( kola 12" a 16" ) uchvátí především propracovaným designem, kdy jsou ve veselých barvách kola vyvedeny gripy a jiné doplňky. Nezapomělo se však ani na snadnou manipulaci mrněte s kolem - materiál rámů AL6061.T6 řeší neduh obvyklý u jiných kol této kategorie, kterým je vysoká hmotnost.

Junioská řada ( velikost kol 20", 24" a 26" ) je neméně líbíva, ale s rostoucími nároky malých jezdců se do popředí dostává funkčnost. Prohnutá horní rámová trubka s bovdenem vedeným  spodem usnadňuje nastupování, samozřejmostí jsou specifické komponenty ( menší brzdové páky, otočné řazení,... ) a aby odpružené vidlice plnily svou funkci i pod lehkým dětským tělíčkem, skrývají ve svých útrobách extra měkkou pružinu vyrobenou přímo dle požadavků konstruktérů Superioru.

Dva modely nesoucí na rámech označení SUP jsou již opravdovým závodním náčiním pro juniorské soutěže - velký důraz je kladen na geometrii a nízkou hmotnost. A protože i ti nejmenší závodníci potřebují adekvátní vybavení, připravili jsme pro ně repliky týmových dresů Superior Riders již od velikosti 128 ( více informací o nabídce dresů najdete zde ).


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet