kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
13.3.2013 / Superior Riders opět v Toskánsku!

Superior Riders započali finální část předsezónní tréninkové přípravy a protože osvědčené není třeba měnit, polyká tým gigantické dávky kilometrů opět v okolí oblíbeného toskánského Scarlina.

Sestavu týmových nestorů Petra G. (čti: Dží), Victora, Rocca, Kéra a Aviatora doplnilo tentokrát nejen duo mladých týmových posil Denisa Knapková a pan Císař, věrní příznivci týmu Deza a pověstný El Doctóro, ale tentokrát také pár dalších vyznavačů sebepoškozování z týmů Supshop.cz, No-Limit a SK Velo Praha.

Tradiční "live" reportáže tentokrát překazilo celostátní italské internetové embargo uvalené v zájmu objektivity volby nového papeže. Díky renomovanému IT specialistovi a vyhlášenému horolezci M. Juříkovi se přes předsedův laptop dnes přecijen podařilo propašovat fotodokumentaci úvodních dní tréninkového campu do týmového alba. Ostatní počítače hlácí nemilosrdné "connectione kaput"...

Pokochat se tak můžete záběry z cesty, příjezdu a prvního plnohodnotného tréninku, kdy Riders přelétli oblíbený kopec Sasseta (rodiště loni pojduvšího prvního italského kosmonauta - psa Filipa), fotkami z "královské" etapy s kopcem Roccastrada jako třešinkou na dortu, obrázky z ultrarychlého rovinatého tréninku se závěrečnou odměnou na pláži a konečně fotkami z volného dne, včetně exklusivního snímku extrakce jaderného reaktoru z vraku lodi Costa Concordia (v zájmu ochrany zdraví pořízen ze vzdálenosti 10km přes bidon s těžkou vodou).

O dalším dění z tábora bolavých stehen se vás pokusíme aktuálně informovat... Stay tuned!

 

 


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet