kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
4.9.2008 / Superior 2009 - 29"

Obliba kol oversize průměru 29" stoupá nejen u rekreačních jezdců, ale devětadvacítky se pro své specifické vlastnosti stávají zajímavou alternativou i pro maratonské závodníky. Jak se to odrazilo v nabídce Superioru pro sezonu 2009?

Žhavou novinkou je 29" přírustek do rodiny závodních SUPů - bílozelený TEAM 29 je sériovou podobou speciálu, který letos s Pavlem Zerzáněm v sedle poutal velkou pozornost na maratonských tratích a svou konkurenceschopnost mezi klasickými biky dokázal vítězstvím v pohárovém závodu v Jistebnici a několika dalšími pódiovými umístěními. Podrobněji stroj představíme v některém z dalších článků.

Předchůdci modelů 929 disc a 829 disc se v katalozích Superioru objevují již od roku 2005. Od té doby si získali mnoho příznivců především mezi jezdci velkého vzrůstu, jimž nabízejí i v extrémních velikostech vyváženou geometrii. Pro rok 2009 se představí s inovovanými rámy a několika příjemnými novinkami na postech klíčových komponentů - např. novou vidlicí Manitou Drake s 32 mm vnitřními nohami a také oblíbenými Racing Ralphy v rozměru 29x2.25".

Sympatická je široká nabídka velikostí rámů - modely TEAM 29 a 829 disc budou k dispozici v 16.5", 19", 21.5" a 23", 929 disc pak v 19", 21.5" a 23".

 


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet