kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
31.8.2013 / Moravský bikemaraton, Leština

Po delší odmlce zavítali Superior Riders opět do podhůří jeseníků na tradiční Moravský bikemaraton. A jako vždy, kromě parádního závodění, panovala v Leštině především pohodová atmosféra.

Vůdce smečky Fish protentokrát nominoval na start osvědčenou sestavu v podobě Sexy Denísy, Tety Johanky, Rocca a jako motivační element pro svou dceru přibral na hostování i Sexy Filípa z vimperské líhně talentů. Původně plánovali Riders obsadit všechny tři délkové varianty tratí, předsedovi byl však trest po předložení omluvenky z Eurobiku nakonec zkrácen z 80 na 50km. Na stejné trati startovala i Teta Johanka s Filipem, Sexy Mama se pak vydala na nejkratší 30km distanci.

Superior Riders si počínali čarovně tradičně ihned od startu - Sexy Denísa suverénně opanovala čelo ženské kategorie a vedení neohroženě uhájila až do cíle, Tetě Johance po raketovém startu nakonec na vítězství sice pár wattů chybělo, přesto však brala parádní 3. místo. Rocco se svým soupeřům vzdálil po lobotomickém záchvatu již v prvním kopci a s velkým náskokem projel cílem jako vítěz.

Čas do vyhlášení vítězů si celá Fishova družina příjemně zkrátila v parku místní školky. Slavnostní ceremoniál pak sice lehce pokazila bezpohlavní Radečka, která svým bezprecedentním šarmem zcela odvedla pozornost od vítězného předsedy a donutila nejednoho zarytého heterosexuála přemýšlet o své pravé orientaci.

Po ukvapeném odjezdu Riders do svých domovů propukla druhá vlna vyhlašování. Děkujeme tímto Čertovi za převzetí ceny za absolutní pořadí, družině Chucka Frkala pak za transport hlavní ceny tomboly do Opavy. Celému pořadatelskému Cykloklubu Morava v čele s Jirkou Chlebníčkem pak za další nezapopmenutelně příjemnou neděli v pohostninné Leštině.

Profi fotky Honzy Reinera


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet