kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
28.9.2013 / KPŽ Oderská Mlýnice, Klokočůvek

Ještě než Superior Riders ladně naskočí do sedel svých zbrusu nových cyklokrosových speciálů, dokončovaných v opavských laboratořích Supshop.cz, využili jedné z tradičně posledních příležitostí k provětrání biků v ostrém závodním tempu - Oderskou Mlýnici.

Na Koňasův zavírák MTB sezóny k němuž mají Superior Riders obvzvláště vřelý vztah (vždyť právě zde byly před mnoha lety, po incidentu známém v kriminalistických análech jako tzv. "Borákův průjem", položeny základy oddílu), dorazily kromě tradičních opor Rocca s Tetou Johankou také ryzí cyklistické celebrity Viktor a Homouš, kteří si v minulých měsících v jedné z věznic odpykávali trest za zneužití znělky nejmenovaného pořadu ČT. Z externirnistů hostoval frenštátský džentlmen Jara "Lamželezo" Bartoň, Deza, Ňuňáč a o podporu na trati se staral Fish a Sexy Denisa.

Samotný závod pojali hluboce věřící Riders jako promenádní jízdu k uctění svátku Sv.Václava a oslivé výkony tak zůstaly na bedrech jediné osoby, které nohy nesvazovaly pevné provazy katolické víry - mormonky Tety Johanky. Ta se po vlažnějším začátku, způsobeném ranní trudomyslností, srdnatě probojovávala startovním polem vpřed a cílem prolétla v těsném závěsu za vyšvihaným Alešem Zábojníkem jako 4. žena celkového pořadí a za svůj znamenitý jízdní projev si vysloužila slova chvály i od profesora estetické jízdy Purmena.

V týmovém stanu se po závodě tradičně uskutečnila řada kratochvilných eventů včetně výstavky břuchů (putovní pohár uzmul předsedovi z držení Homouš) a chovných dětí (vítězem se stal Liborek s exemplářem Ema). Fotografování si vzal i tentokrát na svá bedra Fish - plody jeho práce se můžete pokochat zde.

 


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet