kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
5.10.2013 / Bobr Cup 2013, Litovel

Již 19. ročník všemi oblíbeného Bobr Cupu proběhl uplynulou sobotu v Litovli. Své místo našlo mezi 266-ti štafetami i trio bikerů Superior Riders.

Tradičně pohodový den zahájila Teta Johanka, Rocco a Petr G. (čti: Dží) honosným rautem z dílny Zbyňka Shindlera, načež vyhledali své štafetové parťáky a vydali se do boje s necelými 30km zábavné trati.

Nejdříve vyrazil na trať Rocco jako člen štafety Exceed Nutrition Team/Ruma Sport. Litovelská placka nebyla pro Lysou horou odkojeného běžce Honzu Zemaníka ideálním terénem a štafetu tak předsedovi předával na 19. místě. Rocco se naštěstí dokázal brzy uvést do stavu hluboké lobotomie a tratí prolétl jako 4. nejlepší biker a vylepšil tak pozici štafety o 11 příček. Závěrečné slovo měl skvostný nadějný kajakář Jonatán Šrámek, díky němuž brali kluci nakonec parádní 6. místo.

Tata Johanka angažovaná do ambiciózní štafety Ski klub jablonec n. N. v nabité konkurenci uhlídala 3. nejlepším ženským cyklistickým výsledkem pozici vybojovanou v běžecké části Klárou Moravcovou a po parádním výkonu Kláry Paďourové braly holky stříbrnou medaili a především ceněnou 38. příčku v celkovém pořadí.

Petr G. (čti: Dží) byl tradičně angažován Dipardy z Davidova mlýna a spolu s Danielem Šindelkem v běžeckých tretrách a kapitánem Štěpánkou za kniplem supersonického kajaku vybojoval v nabité kategorii masters 7. místo.

Fotogalerie z Bobr cupu 2013

 


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet