kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
13.4.2014 / Nabitý závodní víkend Superior Riders

Biková sezóna se o tomto víkendu rozběhla naplno a nezaháleli ani Superior Riders, kteří sbírali úspěchy hned na čtyřech závodních akcích.

Moravská sekce týmu se v sobotu představila na parádním hravém maratonku Bolatická 30, který letos přilákal na start více než 600 závodníků. V této konkurenci si nejlépe vedly zádtupkyně něžného pohlaví, když skvěle jedoucí teta Johanka suverénně obhájila své loňské vítězství a Sexy Denisa vybojovala stříbro mezi juniorkami. Toskánskou dřinu na trati skvěle zúročil i Petr G. (čti: Dží), který bral bronz v prestižní kategorii Masters 40-49. Malý Lavka ani Rocco s Aviatorem tentokrát na medailové pozice nedosáhli - Honzův výkon byl stále poznamenán zraněním z tréninku a předseda přišel po kolizi v nervóním úvodu závodu o drát zadního kola, který navíc zdevastoval těsnící pásku v ráfku a měl co dělat, aby nepříjemnou situaci přešel s chladnou hlavou. Aviator se vzdal svých osobních ambicí, když na 23. kilometru vyrobil z obalu od gelu dlahu kulhající srnečce - Res5ect!

V neděli se moravská tlupa rozhodla využít svých mezinárodních UCI licencí a vydala se pod Fishovým vedením závodit do Polska na Grand Prix Euroregionu Silesia, jedoucí se na vzorové XC trati ve Wodzisław Slaski. Nejdříve vypálila rybník všem juniorkám Sexy Denisa a stejně suverénně opanovala elitní ženskou kategorii i teta Johanka, která si tak připsala cenný víkendový double. Třetí vítězství pro tým pak vybojoval stylem start-cíl Rocco a ke čtvrtému neměl daleko ani Aviator, který byl však ve čtvrtém kole týmovým lékařem MUDr. Lubinem Fokodelem pro jistotu odvolán kvůli příznakům chřipky. Fotogalerii z tohoto zahraničního klání naleznete zde.

Úderné duo pražskejch fakanů se pro tento víkend rozprchlo na dvě akce - Císařpán Vojta se vydal bojovat na slušně obsazený maraton 50 Podralsko, kde vyšpurtil parádní 6. místo. kéro si naopak naordinoval cross country terapii a vybojoval 5. místo v XC Vratislavice, čímž korunoval úspěch kol Superior na této trati (1. Ňůmi, 2. Nesvadbič) - více na týmovém fejsbučiku.


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet