kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
29.5.2014 / Odstávka serveru Superior Riders

Komplikovaná výměna rozvodového řemene a vstřikovací trysky PD-658sq způsobila několikatýdenní odstávku Vašeho oblíbeného serveru supriders.cz. Čarovný tým v dresch s rychlými pruhy však v tomto období rozhodně nezahálel - pro ty, kteří nesledují neméně zábavný týmový profil na fejsbučiku přinášíme krátkou rekapitulaci tohoto závodně hektického období...

Květen zahájili Superior Riders povedeným prvním závodem Valašského poháru MTB XC na Veselé, načež se Kérečkovi podařilo již po několikáté vyhrát prestižní event Cukroušův Mazec. Následoval víkend ve znamení kultovní Šely - Aviator nastoupil již do pátečního sprintu a spolu s Denisou a Roccem bojoval i v sobotním mrazivém Šela Marathonu. Nezáhálel ani Lavka, který se spolu s dánským korunním princem zúčastnil významné charitativní vyjížďky.

Druhý květnový svátek se Riders i s Brožíkem gumovali v rámci Valašského poháru v Hanlenkovském hanku a následující víkend pak čarovali na silničním i bikovém Mamutovi v Přerově a Jesenickém šnekovi v Rýmařově. Následovalo smutné zrušení jednoho z vrcholů sezóny - Silesia Bike Maratronu. Pak nám Vojtíšek odmaturoval, aby se mohl spolu s Kérem představit na prestižních Pražských schodech... a jedeme dál!

Fotogalerie hledejte ZDE


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet