kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
15.10.2008 / Kauza Fura

Přední světová média zveřejnila fotografie zachycující otce Fura ( 143 ) zneužívajícího svého asistenta Paklíče ( 126 cm ). Přinášíme oficiální stanovisko vedení týmu Superior Riders k této kauze.

Otce Fura jsme oslovili na jaře letošního roku s nabídkou navázání spolupráce v oblasti tréninkového poradenství, předávání indicií a zúročení jeho opravdu dlouholetých zkušeností ve funkci redaktora připravované rubriky Trénink na týmovém webu www.supriders.cz.

Poté, co se v médiích objevily informace o jeho údajném sexuálním zneužívání asistenta Paklíče, jsme se rozhodli ukončit veškeré styky s touto kontroverzní osobou a nevystavovat tým Superior Riders riziku spojování s hanebnostmi, které se děly za zdmi pevnosti Boyard.

Týmový lékař MuDr. Lubin Fokodel, který byl přízván ke zdravotní prohlídce oběti zneužívání k tomu dodává: "Zdánlivě idylické soužití starce a mikrotvora v ovocných sadech pevnosti muselo být pro druhého jmenovaného opravdovým peklem...".

V současné době vrcholí jednání s potencionálními nástupci otce Fura. Pevně věříme, že Vám v nejbližších dnech představíme nového tréninkového poradce týmu Superior Riders.Omlouváme se tímto za odklad spuštění rubriky Trénink a prosíme o pochopení.

Vedení týmu Superior Riders

 


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet