kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
19.10.2008 / Svorada bike camp, Horní Bečva

Mnoho zvučných jmen české cyklistiky v čele s Jánem Svoradou se o víkendu sjelo do Hotelu Duo na Horní Bečvě, aby zde předávali zkušenosti třiceti vybraným mladým cyklistickým talentům.

Akce začala v pátek večer besedou se závodníky Merida Biking Teamu moderovanou Pavlem Mrázkem, po níž následovalo promítání záznamů závodů a večerka. Ta naštěstí neplatila pro dospělé účastníky a tak mohl příjemný večírek vyvrcholit v časných ranních hodinách akcí "Plaváček" v hotelovém bazénu.

Sobota začala s prvními slunečními paprsky rozvičkou a po snídani se početný peloton vydal na vyjížďku po beskydských kopcích. Mladí závodníci včetně tří tandemů s nevidomými sportovci se nenechali zahanbit a pekelné tempo udávala početnému balíku po boku Jančího především Bára Machulková. Po návratu a výborném obědě se mládeži dostalo poučení v oblasti strečingu a regenerace.

Na nedělní dopoledne pak byl připraven tenchnicky náročný a atraktivní okruh v okolí hotelu, na němž se odehrál štafetový XC závod.

Ján Svorada spolu s partnery projektu připravil mladým závodníkům zajímý víkend, ze kterého si odvezli nejen příjemné zážitky z bikování po boku téměř kompletního Merida Biking Teamu, Pavla Padrnose, Terezy Huříkové nebo Báry Radové, ale především mnoho rad a informací, které budou velice cenné pro jejich další výkonnostní růst. Kožakova péče se navíc neomezila pouze na Meridy členů týmu a všem ochotně pomáhal řešit technické problémy.

Třešničkou na dortu bylo nejen perfektní zázemí hotelu Duo, situovaného do krásném beskydského prostředí, který byl navíc celý rezervován pro tuto akci, výborná organizace, ale především vydařené počasí.


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet