kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
23.10.2008 / Jelenbox 2009

S nadcházející topnou sezónou je nasnadě představit Vám inovace Jelenboxu pro blížící se zimu, které s vytápěním přímo souvisí.

Zatímco většina populace registruje existenci jelenů jen v období říje, kdy se jejich troubení stává nesnesitelným nebo v případě, že dojde ke střetu jelena s jejich motorovým vozidlem, pro Superior Ridrers je jelení komunita přímo středem zájmu. Mohli jste se o tom ostatně přesvědčit v tomto článku.

Konstruktír Rádis, známý vě vědeckých a cyklistických kruzích též jako Homouš po celou dobu provozu stávajících jelenboxů pečlivě třídil a archivoval podněty a připomínky k jejich funkci, které poskytoval především hajný Fritz Robátko. Po posledním závodě sezóny se pak na dlouhé týdny uzavřel ve své špičkově vybavené laboratoři, kde dnem i nocí neunavně bádal, proměřoval tepelné toky, konstruoval a maloval.

Výsledkem jeho snažení je nový, tzv. rekuperační systém vytápění Jelenboxu, který nejen značně zkvalitňuje tepelnou pohodu uvnitř zařízení, ale díky své sofistikované konstrukci přináší i nezanedbatelnou úsporu energie ( až 80% ) a tím pádem i redukci provozních nákladů. Ušetřené prostředky tak můžeme použít k výstavbě nových Jelenboxů.

Pevně věříme, že budou tyto dny Homoušovy samoty a odříkání odměněny úsměvy na tlamičkách mladých jelínků, kteří by jinak ve volné přírodě uhynuli.


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet