kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
22.6.2008 / Memoriál Dr. J.E.Kozla - Třinec

Vrchařská neděle - hned na dvou sportovních kláních, jejichž podstatou byla jízda na kole do kopce, se uplynulou neděli představili jezdci Superior Riders.

První akcí byl Memoriál Dr. Kozla – časovka jednotlivců do vrchu Kozinec poblíž Třince. Jelikož se na pořádání podílel zdejší prodejce Superioru Tandem Bike, byla úkolem Michala, Victora a Martina především propagace našeho chlebodárce. Přesto se všichni tři postavili i na startovní čáru a v půlminutových intervalech se vydali do boje s necelé 3 kilometry dlouhým stoupáním. Martinova karbonová SUPice byla vyzbrojena stříbrnými ksýrii zapůjčenými od Victora, který zde na své G7 otestoval silniční „combo“ výplety. Nutno dodat, že to oběma strojům mimořádně slušelo. Umístění Riders v cíli bylo následující: Martin ve třetím nejlepším čase historie závodu na 2. místě, Michal 11., Victor na biku 24. . Týmové stroje visící ve stanu budily v prostoru cíle velký zájem, stejně jako nosič Thule, který se opět velice osvědčil. Závěrem je třeba poděkovat pořadatelům, sličné třinecké paní starostce, pod jejíž patronací se závod konal a výborně hrající Superior kapele za den strávený v příjemné a přátelské atmosféře.

Dalším vrchařem se stal Rádis, který se vydal na závod eD'system Cupu v domění, že půjde o klasické okruhové XC. Překvapivé zjištění, že jde tentokrát o výjezd do vrchu Ondřejník, čnícím nad Frýdlantem, jej však na kolena nesrazilo a Homouš se v závodě, kterému dominoval Niki Ivanov umístil na vynikajícím 4. místě.


» fotografie z akce

» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet