kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
21.11.2008 / Trénujeme s Varlatem - úvod

Varlat Žaludis, kondiční trenér Baracka Obamy a Superior Riders, konečně vybředl z povolební euforie svého tmavého svěřence a připravil pro Vás úvod do svého tréninkového seriálu.

Geras diena bičiulis ir draugas, aneb dobrý den přátelé a kamarádi!

Varlat je tady a má vás rád!

Chtěl bych s Vámi prožívat denní radosti a strasti, Vaše úspěchy i neuspěchy, chvíle trpké i sladké, pomoci ve složitých chvílích a sblížit se, poznat českou kulturu a s některými z Vás navázat víc než jen přátelství...

Na začátek musím poděkovat vedení Superior Riders za milé přijetí, obvzláště pak Svaťovi, který mi pujčil šusťákovku, když začalo během seznamovacího programu pršet. Déšť nám překazil večer družby v duch společenských her. Situaci zachránil kapitán Jirka, který nosí pro všechny případy v kapse pexeso "Rolby a sněžná děla". Musím říct, že večer jsme si všichni náležitě užili a výborně se sblížili, konkrétně s Homoušem víc než jsem čekal,ale budiž....

Co je ovšem primární cíl tohoto článku, je fakt že bych Vás rád seznámil s tématy, se kterými se budete setkávat na těchto stránkách:

- Dozajista poodhalím roušku mého převratného přístupu k trénikku Kaizen - nanovarle Ž- 4,21

- Prozradím stravovací návyky a ideální plodiny pro zvýšení výkonu, vhodnou regeneraci a doplnění všech potřebných látek, pro tělo nezbytných

- Dozvíte se, jak a kde správně regenerovat (základy masáží, podpurné preparáty, byliny, zaříkávadla a další nezbytnosti nutné pro kompenzaci těžkého tréninku či závodu)

- Vysvětlím správnou techniku jízdy, ve které mají někteří houpajívší-se jedinci velké rezervy ( viz. Humr ). K tomu mi bude nápomocen externí poradce a konzultant v podobě Radoslava Šíbla.

- Naučím Vás strategie, které požívali při závodech ti nejvykutálenější lišači, aby nemuseli střídat či stát vprostřed startovního pole, či jak vyvolat umělé dávení v kopci a tím podnítit soupeře ke stejnému činu. Zde budu článek připravovat s odborníkem na slovo vzatým v této oblasti a to panem Victorem.

- A nakonec, jaké dobrůtky do sebe napěchovat, aby jste do kopců dýchali nosem a bez větších problému viseli půl závodu za mohutnými lýtky Pavla Boudného.

Těším se na spolupráci s Vámi!

Bučinys ( líbá )! Váš Varlat Žaludis

Jakékoli podněty a náměty k rubrice Trénink, dotazy ohledně tréninku, regenerace a životosprávy, jakožto i nabídky podnájmu můžete zasílat na Varlatův český e-mail: varlat.zaludis@centrum.cz


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet