kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
8.1.2009 / Superior Riders 2009 - trenér Žaludis mění sestavu týmu

Vyškrtnout z týmové soupisky nejlepšího jezdce a ještě jej vyslat do služeb konkurence zní jako čiré šílenství. Právě takovýmto kontroverzním krokem však trenér Žaludis zahájil rok 2009 v týmu Superior Riders.

Převlékání Svatopluka Janečky, který pro tým vybojoval nejen titul půlmaratonského mistra republiky, ale zajišťoval i obrovský přísun bodů v týmové soutěži KPŽ, do červenobílého dresu nevětšího soupeře se na první pohled jeví opravdu nesmyslně. Nebyl by to však Varlat, aby tímto "oslabením" týmu nesledoval jasné cíle.

Litevský tréninkový mág totiž během působení u týmu vysledoval, že právě Svaťovy bodové žně snímaly z ostatních členů týmu velkou část zodpovědnosti za výsledek v týmové Prestige Trophy KPŽ, což se ke konci sezóny projevovalo slabšími výkony a ztrátou bojovnosti u některých z nich. Již samotný Svatoplukův odchod z týmu by ostatní členy opět vybičoval k ohromujícím výkonům. Jeho angažmá u konkurence však kýžený efekt ještě umocní.

Svaťovi děkujeme za služby v roce 2008, za příjemné a veselé chvíle v jeho blízkosti, Homouš odpouští noční chrápání, přejeme mnoho úspěchů v novém působišti a těšíme se na vzájemné gentlemanské boje na závodních tratích.

Zacelit mezeru v osmičlenné sestavě se podařilo velice brzy a první kondiční a psychologické testy naznačují, že i úspěšně. Vítězem castingu a novým členem týmu Superior Riders se stal opavský matador Petr Gebel, který si má všechny předpoklady pro to, aby se stal hvězdou kategorie nad 40 let a společně s kapitánem Jirkou a Markem utvořil silnou, kompaktní a kooperaceschopnou trojici přivádějící soupeře k slzám.

V sezóně 2009 se však do týmových kraťasů Pearl Izumi nebude soukat pouze mužské pohlaví. Nově bude totiž zástupkyně toho opačného rozšiřovat slávu Superior Riders i mezi terénními triatlonisty. Řady týmu ozdobí jedna z královen obojživelného sportu Lenka Švandová.

S neřestmi i cnostmi nových členů vás podrobněji seznámíme v některém z dalších článků. Se stručnými profily všech závodníků a členů realizačního týmu Superior Riders se však již nyní můžete seznámit v nově aktualizované rubrice Členové týmu.

 

 

 


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet