kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
29.1.2009 / Superior Riders 2009 - Joe´s No-Flats

Seriál o změnách a novinkách v týmu Superior Riders pro nadcházející sezónu pokračuje dalším dílem, tentokrát věnovaným bezdušovému systému No-Flats, který bude v roce 2009 díky spolupráci s firmou Bikezone.cz standartní výbavou všech týmových SUPů.

Jednoduchý systém založený na použití běžných "dušových" plášťů v kombinaci s těsnící páskou a roztokem nejen ušetří cenné gramy na tom nejdůležitějším místě, díky možnému nižšímu tlaku v pneumatikách zlepšuje jejich adhezi a jízdní vlastnosti, ale je zároveň i skvělou prevencí před defekty - těsnící "mlíko" je schopno zacelit díry do velikosti 6 mm. Díky těmto benefitům si již v minulém roce vydobyl oblibu u Liborka, Zajdy, Marka, Victora a Humra, kteří mu vděčí za minimální počet defektů během dlouhé závodní sezóny.

Novinkou v nabídce značky Joe´s je těsnící roztok Joe's Elite Racers Sealant, který byl doposud určen pouze pro značkou sponzorované závodníky ( vedle Barta Brentjense a Maji Wloszczowské je to u nás například Radoslav Šíbl a předseda Superior Riders Humr ). Ten obsahuje oproti standartnímu Joe's Super Sealantu více těsnících mikročástic, čímž se stává ještě účinější zbraní pro doj s defekty.

Produktové portfolio značky nyní díky nové bezdušové sadě potěší i cyklokrosaře a vyznavače 29" kol. Pro silničáře je určen jak nový těsnící roztok Joe's Road Racing Sealant speciálně vyvinutý pro vysoké tlaky vhodný především do galusek, tak i duše Joe's Road Racing Self Sealing Innertube předplněné výše zmíněným těsnícím roztokem ve vysokotlaké verzi, které jsou skvělými pomocníky zastánců klasických silničních plášťů především při jarním najíždění kilometrů na zimáku, kdy je defekt v kombinaci s mrazem zkřehlými prsty noční můrou všech cyklistů. Najde se však jistě mnoho těch, kteří upřednostní jistotu před několika gramy ušetřené hmotnosti i na "ostré" závodní silničce.

V průběhu roku by se na trhu měly objevit zapletená MTB kola s karbonovými ráfky a all mountain plášť šíře 2.25" - obojí optimalizované speciálně pro použítí systému No-Flats.

Sympatickým detailem zpříjemňujícím instalaci a údržbu bezdušového systému No-Flats je plastový klíček pro vymontování jádra ventilku, který bude v roce 2009 součástí všech sad a duší s galuskovým ventilkem.

Zmínku si zaslouží i "cyklokosmetika" značky Joe's, kterou v loňské sezóně Superior Riders rovněž testovali a jejíž kvalitou a funkcí byli unešeni stejně jako bezdušovým systémem. Bezkonkurenčně nejoblíbenější se stal lešticí a konzervující sprej Joe's Bicycle Frame And Tire Shine, díky němuž týmové G7 stále zářily novotou. Novinkou je širší výběr objemů mazadel, k nimž by v průběhu roku měl přibýt i speciál na odpružené vidlice.

Veškeré novinky v sortimentu Joe's se již brzy objeví mezi stávajícími produkty značky v našem e-shopu.


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet