kontakt_ico  Kontakt
home_ico  Home
fb
11.2.2009 / V.R.P. - Varlatův Regenerační Program

Padrugy moje, zatímco většina mých svěřenců tvrdě dře v sedlech silničních velocipedů ve slunném Toskánsku, rozhodl jsem se dát Vám opět nakouknout pod pokličku mých trenérských metod.

Čas odpočinku je definitivně ten tam a každý, kdo si dělá ambice na lepší výsledky jižpilně trénuje. Přesto je právě rekonvalescenční, lázeňská a odpočinková část cyklistova roku základním kamenem budoucích úspěchů, výher a zboňování fanynek. A nejen to - právě tato část roku dává prostor i pro osobnostní růst, charakterové zocelení a vítané je i nějaké to porušení životosprávy. Pro zajimavost Vám předkládám rehabilitační a rekonvalescenční program týmu Superior Riders na měsíc prosinec:

Pondělí: 21:00 - 22:30 regenerave v bazénu a sauzně Rožnova pod Radhoštěm v rámci spolupráce s Obcí sokolskou pod názvem nudisté všech zemí tužme se a družme se. Hodina je pod vedením Mgr. Bratra Sokola Holiše. Cíl je zragenerovat nejen tělo, ale i ducha a vzít si ponaučení z kázně a píle zkušených sokolů.

Úterý: Kroužek klení nadávání a sprostot na ZŠ Videčská. Pedagogickému sboru vypomáhají externí spolupracovníci Blinka a Polášek. Cíl je kompenzace negativních vlivů společnosti na charakter závodníků a interpersonálních vztahů v kolektivu.

Středa: Kompenzace nedostatku sacharidů, bilkovin a mastných kyselin se odehrává v bufetu na nádraží v podobě nezžízeného obžerství. Děkujeme za sponzorské přízpěvky Drahuši Nemyté ( vedoucí podniku ), kterými přizpěla ke kvalitnímu doplnění energetických substrátů do chřtánů závodníků

Čtvrtek: Volný den

Pátek: Návštěva masážního salonu Lačná Blanka. Touto cestou bych rád požádal Zajdu o zaslání 1.900 kč na účet 00000-366775423, variabilní symbol: Překročil jsem finanční limit večera. Dále bych rád poprosil Liborka, aby svou občanskou legitimaci nosil, pro příště, vždy při sobě - zamezí tak trapným nedorozuměním ohledně jeho plnoletosti a bránění ve vstupu do podniku. Děkuji Varlat.

Sobota: Návštěva zábavního střediska Vadella. Náplň - prodávání týmových triček, dresů a drinků - rozšiřování dobrého jména Riders - osvěta - družba

Neděle: Oddechový den pod vedením programového specialisty Radyse ( Ordinace v růžové zahradě, Bludiště, Riskuj, Kouzelná školka,... )

Z výše uvedeného je patrné, že závodníkům nelze opravdu nic závidět a jejich řemeslo je opravdová řehole. Přesto je potřeba celý tým pochválit za příkladný přístup k neoblíbené odpočinkofé fázi přítravy.

S pozdravem Váš Varlat Žaludis


» Návrat

Superior Riders E-SHOP

Nejjednodušší cesta k vybavení týmu Superior Riders a dalším produktuktům jeho partnerů   » více...

Superior Riders E-SHOP

Kalendář závodů

V kalendáři najdete odkazy na propozice, výsledky, reporty a fotky z jednotlivých závodů   » více...

Nevíte si rady s tréninkem?

Tréninkový poradce Superior Riders Vás zasvětí do tajů efektivního tréninku a správné výživy   » více...

Máte technický problém?

Řešení technických problémů, návody, tipy a servisní manuály pohledem Superior Riders   » více...

Fotogalerie

Fotografie ze závodů, výletů, soustředení a nejrůznějších dalších akcí. » více...

Supriders © 2008 l Developed by Kinet